MICHAEL

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze wekelijkse yogalessen. Zie de activiteiten agenda hieronder. Daarnaast is er een individueel aanbod van coaching and healing. Met onze bewuste en gezonde keuken hebben wij alles in huis om van je verblijf een bijzondere ervaring te maken en wellicht een stukje persoonlijke ontwikkeling te bieden.

Heb je speciale wensen dan kunnen we ook een activiteitenpakket op maat  samenstellen. Denk hierbij aan wellness, buitenactiviteiten, of een leuke dag voor de kinderen.

HOST

Geboren te 15-11-1973 in Warwick (U.K.) als tweede zoon van een extreem liefdevol echtpaar die hem al vroeg de kneepjes van hartelijke gastvrijheid hebben onderricht. Michael is opggegroeid in een mooi herenhuis in Zutphen waar de deur altijd openstond voor vrienden en familie, waar lekker gegeten werd aan een grote tafel, er gedronken werd bij de openhaard, waar prachtige verhalen werden verteld en waar tot diep in de nacht gedanst werd op de meest bijzondere muziek.

Als gastheer en kok van zijn restaurant Golden Temple Amsterdam, als party organisator, festival programmeur, yogaleraar, muzikant en als healer heeft Michael een unieke ervaring op gedaan in het verblijden, vermaken en enthousiasmeren van zijn gasten

CHEF

Holistisch eten en leven

Op 15 jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste bijbaan als hulpkok in ‘Eetcafe T Hoekje’ op de markt van mijn toenmalige woonplaats Zutphen. Later in mijn studententijd in Rotterdam heb ik ook veel geleerd als afwasser/kok/barman op veel locaties. Na mijn  afstuderen als bedrijfskundige ben ik in Amsterdam gaan wonen waar ik op andere locaties werkend en genietend veel over eten te weten ben gekomen. Uiteindelijk ben ik in 2007 mijn eigen vegetarische restaurant begonnen, wat ik 2017 aan mijn jonge chefkok en zijn partner heb verkocht om mij te richten om mijn nieuwe bedrijf, AGB Amsterdam. 

De Amsterdamse Gezondheids Bond ontwikkelt een moderne holistische eet- en levensstijl, waarvan Michaels Ark de essentie uitdraagt.

YOGA LERAAR

Kundalini yoga

Een dynamische vorm van yoga waarbij verschillende methodieken worden geïntegreerd: houding en beweging, ademhaling, meditatie en muziek. Deze oorspronkelijke en authentieke manier van oefenen creëert een diepe ervaring en die direct resultaat oplevert.

Daarnaast biedt deze bijzondere vorm van yoga inzicht in alle facetten van de mens, en raakt het ieder onderdeel van het leven. Daarom noemt met deze yoga ook wel: de handleiding voor persoonlijke ontwikkeling en een gezond en gelukkig leven.

COACH

Yogacoaching voor doorbraak

Yogacoaching geeft je richting, inspiratie en motivatie. Met gesprekken, yoga- en meditatietechnieken gericht op jouw situatie, krijg je inzicht in wat je ten diepste verlangt en wilt realiseren in je leven. Centraal hierin is om de perfecte balans te vinden tussen werk, succes en ontspanning.