ACTIVE

Je kunt deelnemen aan onze wekelijkse yoga lessen. Zie de activiteiten agenda hieronder. Daarnaast is er een individueel aanbod met coaching and healing. In combinatie met onze bewuste en gezonde keuken hebben wij alles in huis om van je verblijf een bijzondere ervaring te maken en wellicht een stukje persoonlijke ontwikkeling te bieden.

Heb je speciale wensen dan kunnen we ook een activiteiten pakket op maat samenstellen. Denk hierbij aan wellness, buitenactiviteiten, of een leuke dag voor de kinderen.

LESSEN

Elke maandag en dinsdagochtend 08:00-9:00 worden er in kleine groepen Kundalini yogalessen gegeven voor beginners. De lessen voor gevorderden zijn op dinsdagavond 18:00-20:30 en op zaterdagochtend 09:30-11:00. Je kan van te voren een boeking maken i.v.m. beperkte ruimte.

agenda

No event found!
Load More

COACHING

Middels een intake wordt er gekeken naar je behoeftes en waar eventuele blokkades en uitdagingen zijn. Yoga, meditatie en healingtechnieken kunnen uitkomst bieden voor realisatie van persoonlijke wensen en inzichten geven met behulp van praktische makkelijke maar vaak wel uitdagende oefeningen.